Мрії України про "безвіз": Європарламент складає прогнози та дає надії

Вкотре Україна намагається отримати безвізовий режим, але наразі Європарламент знову затвердив дату на травень-червень 2017 року.

Безвізовий режим для України. Фото dt.ua

Про це йдеться у листі євродепутатів, текст якого опублікований на сайті "Європейської правди", інформують Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Метою конференції було б оцінити прогрес, досягнутий Україною, а також те, як Європа та Сполучені Штати можуть дієвіше продовжувати її спільну підтримку.

"Така зустріч доповнить відзначення надання, в травні або червні цього року, безвізового режиму поїздок громадян України до Шенгенської зони. Дуже важливо, щоб ми стояли твердо і разом на захисті України, Європи та Америки", - йдеться у листі.

Нагадаємо, після остаточного затвердження Європарламентом механізм ще має бути затверджений Радою ЄС, що очікується 27 лютого. Після цього можуть розпочатися міжінституційні переговори між Радою, Європарламентом та президентством щодо надання Україні безвізового режиму.



Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....