Мудрий лист директора школи батькам зворушив багатьох

Досвідченому вчителеві насправді було що сказати.

Фото: uainfo.org

Один директор школи в Сінгапурі написав батькам учнів лист, яке схвилювало весь інтернет. У ньому він виклав дуже важливі істини, щоб достукатися до серця навіть самого впертого батька. Патріоти України та Нескучные новости з повагою пропонують прочитати цей лист.

"Дорогі батьки, у ваших дітей скоро почнуться іспити. Знаю, що ви все дуже сильно турбуєтеся, щоб вони здали їх добре.

Але, будь ласка, пам'ятайте: серед учнів на цьому іспиті буде художник, якому немає потреби досконально розуміти математику. Буде підприємець, для якого не так важлива історія або англійська література. Музикант, якому не знадобиться хімія. Спортсмен, для якого фізкультура важливіше фізики.

Добре, якщо ваші діти отримають хороші оцінки. Але, будь ласка, не позбавляйте їх впевненості в собі і гідності, якщо цього не станеться.

Скажіть їм, що це нормально, що це просто іспит. Вони створені для куди більш значних речей у житті. Скажіть їм, що, якими б не були їх оцінки, ви любите їх і не будете їх судити.

Будь ласка, зробіть це - і просто спостерігайте, як потім вони будуть завойовувати світ. Один іспит або погана оцінка не відберуть у них мрії і талант. І, будь ласка, не вважайте докторів і інженерів єдиними щасливими людьми на планеті.

З найкращими побажаннями, директор школи.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....