Муждабаєв відповів Савченко: "Якщо Україна відмовиться від Криму, то буде знищена"

Айдер Муждабаев на своїй сторінці в Фейсбуці підтримав позицію Ленура Іслямова, ініціатора кримської блокади про те, чому Україні не можна ні в якому разі допускати відмови від Криму, - передає Патріоти України.

Муждабаев заявив: «Без Крыма нет Украины - это не просто слова. Думаю, теперь уж точно, когда начались все эти «заходы», подавляющее большинство украинцев это понимает и поддерживает крымских татар». По мнению Ислямова, Савченко озвучивает не свою позицию, а позицию других людей. Он объясняет: «Слышать подобные предложения не только смешно, но и очень больно. Украина ни при каких обстоятельствах не должна отказываться от Крыма, ведь без него Украины уже не будет!».

Журналіст підкреслює, що ідеї, озвучені Савченко, не можуть належати їй одній - так не може говорити людина, яка дійсно був в зоні АТО і бачив, що там роблять з українцями російські військовослужбовці. Іслямов також прокоментував статтю Віктора Пінчука. На його думку, сама пропозиція «забыть Крым на пятнадцать-двадцать лет» может исходить лишь от адепта «русского мира», которые в Крыму убеждают крымских татар в том, что «без привязки к Украине им жить будет лучше».

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...