Муждабаєв: "Саакашвілі - не "брехло", яким його дуже хочуть показати деякі українські політики, які самі "є брехло"

На особистому акаунті в соцмережі Facebook журналіст і заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв написав свою думку з приводу скандалу з Міхаїлом Саакашвілі.

Патріоти України подають його пост повністю, зі збереженням мови та стилістики автора:

"В прошлом репосте в моей ленте начался срач, набежали боты, поэтому я счел за лучшее его удалить. То, что Саакашвили проявил несдержанность, не красящую политика, – факт. Но фактом является и то, что Саакашвили – не брехло, каким его очень хотят выставить политики, которые брехлом и являются. И грузинские реформы, и победа над коррупцией на Одесской таможне – факты, в которых я убедился лично. Поэтому к желающим рассказывать, какое Саакашвили полное г, просьба: выбирайте для этого дела другие ленты. По форме высказывания он был неправ, но по сути – прав.

Понимая важность слов, я все-таки выбираю суть. Против Саакашвили сейчас действительно активно работают, и это я тоже знаю. Я желаю ему выдержки, хотя понимаю, что в его ситуации сохранять выдержку непросто. Но тепличных условий точно не ожидается, и это если мягко сказать. Так что, если Саакашвили сможет быть одновременно резким по сути и эмоционально более выдержанным в дискуссиях, будет лучше для всех и для Украины, которой политики, говорящие правду и не берущие взяток, очень нужны. И это не только про Саакашвили".


Айдер Муждабаев,

Facebook.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замах на Зеленського: Генерал Маломуж припустив, де ще можуть ховатися російські агенти

вівторок, 7 травень 2024, 23:19

Росія намагається активно вербувати осіб, які наближені до вищих посадових осіб України. Про це в ефірі "Київ 24" заявив генерал армії у відставці, керівник Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж, коментуючи викриття ворожої ...

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...