Мужності приклад: Чоловік застрибнув на ходу у автівку, щоб врятувати водія

Ренді Томпкінс зупинив свій пікап, вибіг з нього і через бокове вікно застрибнув в автомобіль, що повільно рухався.
Скріншот

В Іллінойсі чоловік застрибнув у автомобіль, що рухався, через відчинене бокове вікно, щоб врятувати водія, якому раптово стало погано посеред дороги, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляється, Ренді Томпкінс їхав у своєму пікапі, коли помітив машину, яка виїхала не на ту смугу дороги і рухалася йому назустріч. Томпкінс зупинив свій пікап, вибіг з нього і через бокове вікно застрибнув в автомобіль, після чого взяв керування на себе.

Томпсону вдалося врятувати водія, який пізніше був доставлений у лікарню. Цей інцидент зафіксувала камера, встановлена в поліцейському автомобілі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....