МВФ: "Ми не коментуємо чутки"

​У Міжнародному валютному фонді сподіваються, що всі неузгоджені питання будуть вже скоро вичерпані

МВФ спростував інформацію про перенесення переговорів з Україною щодо наступного траншу через можливу відставку Валерії Гонтаревої. Про це повідомила прес-служба МВФ на запит «Голосу Америки», інформують Патріоти України.

"Досягнуто значного прогресу в прийнятті рішень, які були умовою завершення третього перегляду з боку МВФ. Триває обговорення питань, які залишилися", - йдеться в повідомленні фонду.

МВФ сподівається, що всі питання, які залишаються неузгодженими, будуть вичерпані вже незабаром.

"Ми сподіваємося на наступному тижні запропонувати Раді директорів завершити перевірки", - повідомляє прес-служба організації.

Прес-служба МВФ відмовилася коментувати можливу відставку Валерії Гонтаревої з посади голови Національного банку України.

"Ми не коментуємо чутки", - сказано в повідомленні.

Раніше стало відомо, що Рада директорів ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду не планує розглядати українське питання на найближчому тижні.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....