Микола Христич з Рівного два з половиною роки трудився над троном для Трампа

Тепер українець хоче продати його за 25 мільйонів гривень

Українець Микола Христич з Рівного, який в минулому був прикордонником і цивільним льотчиком виготовив дерев'яний трон для президента США Дональда Трампа. За словами чоловіка, це для зміцнення дружби між Америкою і Україною, повідомляє "Сегодня", інформують Патріоти України.

Чоловік виготовив трон із дуба і грецького горіха і хоче виручити за нього 25 мільйонів гривень. "Я виношував саму ідею близько трьох років. Для початку зробив роздруківку фотографії американського герба і почав думати, як його красиво виточити з дерева. На виготовлення пішло близько двох з половиною років - у результаті я об'єднав крісло і білоголового орлана з герба Америки", - зізнався Микола.

Христич каже, що дерев'яні частини трону покриті дорогими шведськими лаками різних кольорів, а хвіст орлана служить допоміжною, п'ятої ніжкою крісла. Також за спиною у орла захований сейф.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 10:03

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...

Операція росіян на Харківському напрямку почала "тормозити" - темпи падають, втрати зростають, - Костянтин Машовець

вівторок, 14 травень 2024, 9:32

Очевидно, операція росіян на Харьківському операційному напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, навпаки, зростають (просування противника за 13.05., на відміну від попередніх діб, явно відчутно менше). . Ну, воно й не дивно - якщо З...