На борту прогримів вибух: Росіяни "видали" неймовірний фейк про катастрофу "Боїнг" МН17 на Донбасі (фото)

Скрепи "висунули" нову, більш зручну версію катастрофи.

"Уламки збитого літака". Фото: kp.ru.

У Росії заявили про нібито наявність нових доказів у справі про катастрофу "Боїнга" MH17 над Донбасом, які свідчать про те, що на борту лайнера стався теракт, повідомляють Патріоти України з посиланням на kp.ru.

Версію про вибух на борту літака озвучили "незалежний технічний експерт" Юрій Антипов і журналіст Микола Варсегов. За словами Варсегова, в окупованому селі Петропавлівка (Шахтарський район Донецької області - ред.), В якому нібито "не побував жоден іноземний слідчий", він знайшов безліч уламків лайнера.

Ю.Антипов - "незалежний технічний експерт". Фото: kp.ru

"Тільки після довгих умовлянь з боку "ДНР" приїхати, забрати уламки лайнера в листопаді 2014 року тут з'явилися голландські вантажники", - заявив автор матеріалу.

Він також стверджує, що голландці "збирали уламки не тільки знехотя, але і дуже недбало".

"Я сам був тому свідком. Дуже багато всяких дрібних деталей просто залишили на видноті. Після чого вже місцеві жителі розтягли все це по домівках і пристосували щось в господарстві. А тому я смію підозрювати, що голландці не хочуть копатися ретельно, щоб не дістатися до правди. Адже якщо на борту був теракт, вся вина ляже на голландську сторону, яка допустила закладання бомби в лайнер в своєму аеропорту", - заявив Варсегов.

Журналіст М.Варгесов. Фото: kp.ru

"Навіть ще сьогодні можна відшукати в навколишніх лісах деякі частини "Боїнга". Я особисто знайшов в кущах дуже істотні, на думку експерта, докази, які явно вказують на вибух всередині", - додав він.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року в Донецькій області був збитий пасажирський літак Boeing 777 компанії "Malaysia Airlines", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. В результаті загинули 298 осіб, в тому числі діти.

Терористи "ДНР" заявляли, що під Торезом вони збили військовий літак української армії. Пізніше ці повідомлення були видалені.

У вересні 2016 року представники міжнародної слідчої групи заявили, що літак MH17 був збитий ракетою з комплексу "Бук" , привезеного з Росії в Первомайський район Донецької області, який на момент катастрофи вже перебував під контролем терористів.

На даний момент триває слідство. Звинувачення поки не висунуто.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...