На Донбасі дев'ять населених пунктів виведуть з "сірої зони" - Жебрівський

Новотроїцьке, Солодке, Водяне, Костянтинівка, Парасковіївка, Новомихайлівка, Славне, Тарамчук, Степове і Березове вийдуть з «сірої зони».

На Донбасі дев'ять населених пунктів виведуть з «сірої зони». Фото replyua.netПавло Жебрівський, голова Донецької військово-цивільної адміністрації, на своїй сторінці в Фейсбуці написав про те, що Новотроїцьке, контрольний пункт в'їзду і виїзду, перенесуть на вісім кілометрів ближче до лінії розмежування, і він буде перебувати за селом Березове, інформують Патріоти України.

За словами Жебрівського, це станеться в найближчі три місяці, і КПВВ буде перенесений на вісім кілометрів углиб, ближче до лінії розмежування. Глава адміністрації також підкреслив, що відразу після перенесення Новотроїцького з «сірої зони» вийдуть кілька населених пунктів - Солодке, Водяне, Костянтинівка, Парасковіївка, Новомихайлівка, Славне, Тарамчук, Степове і Березове.

Нагадаємо, що «сірою зоною» прийнято вважати території між зонами, підконтрольними українському уряду, і зонами, які контролюють бойовики «ЛДНР». Також потрібно відзначити, що кілька днів тому всі пункти пропуску на Донбасі перейшли на весняний режим роботи. Раніше Державна прикордонна служба України запустила оновлений сервіс по ситуації на пропускних пунктах.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...