​На фарт: Реал поселиться у "своєму іспанському" готелі Києва

Цікава деталь. П'ятизіркова "хатинка" ціни на житло під час проведення у Києві свята європейського футболу не підіймала. І без того чималі.

Реал поселиться в готелі "Опера". Фото: ЗМІ

Діючі клубні чемпіони Європи для проживання в Києві на час проведення фінальної гри Ліги чемпіонів вибрали п'ятизірковий готель «Опера», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Сегодня».

Про це розповів керівник відділу продажів готелю "Опера" Андрія Вірченко.

"Попереднє рішення про те, що один з учасників фіналу Ліги чемпіонів буде жити в нашому готелі, було прийнято ще пару років тому - відразу після того, як Київ було обрано місцем проведення фіналу", - повідомив представник готелю. За його словами, остаточне рішення було прийнято керівництвом клубу близько місяця тому, коли "Реал" грав у півфіналі з "Баварією".

На думку А. Вірченко, готель був обраний, оскільки у нього є "величезний" досвід прийому футбольних команд. Так, наприклад, в ньому проживала збірна Іспанії чотири дні перед фіналом Євро-2012, а потім ще й святкувала перемогу на гала-вечері в готелі.
Крім того, в готелі зупинялися і іспанці і в 2015-му, перед відбірковій грою чемпіонату Європи з Україною. "Тут були і Рамос, і Іско, і Начо. А Модріч гостював у нас зовсім недавно, минулої осені - зі збірною Хорватії. До речі, однією з перших команд, яка побувала в нашому готелі, був« Манчестер Юнайтед »в 2007 році з молодим тоді ще Роналду ", - додав він.
Представник готелю також зазначив, що вся інформація, що стосується подробиць проживання іспанського клубу строго конфіденційна, виняток зробили лише для медіаресурсу Real TV. За словами А. Вірченко, всі номери, які були запропоновані на вибір «Реалу», - одномісні.
Разом з гравцями приїжджає клубний шеф-кухар, якому дозволяється працювати на кухні готелю. Ще одна обов'язкова вимога: окреме приміщення для харчування команди, щоб вони там не перетиналися з іншими постояльцями».
Всього клуб викупив відразу кілька поверхів. При цьому керівництво готелю підкреслило, що ціни на проживання не піднімали, і єдина умова, яку виставили зірковим гостям, - повна передоплата.

Якщо «Реал» буде жити на вулиці Богдана Хмельницького, то «Ліверпуль» - за два кроки від бронзового Хмельницького. Англійський клуб поселиться у 5-зірковому InterContinental на Михайлівській площі. Нагадаємо, 26 травня на НСК "Олімпійський" відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...