На Харківщині в поліційному відділку помер чоловік

Напередодні загибелі він був затриманий за підозрою у крадіжці.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, передають Патріоти України.

"Труп чоловіка виявили 12 листопада о 8:00 в коридорі на другому поверсі адміністративної будівлі Харківського відділу поліції в місті Мерефа", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, 34-річного чоловіка від 2016 року розшукували за підозрою у скоєнні крадіжки. Минулої суботи, 11 листопада, близько 19:30 його привезли до відділу поліції. Пізно ввечері, близько 22-ї години він поскаржився на погане самопочуття, його оглянули медики швидкої допомоги, проте від госпіталізації чоловік відмовився.

"Наступного дня працівники Харківського відділу поліції виявили померлого в коридорі на другому поверсі адміністративної будівлі", - додали у прокуратурі.

За даними відомства, під час огляду тіла видимих недавніх тілесних ушкоджень виявлено не було. Наразі тіло направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи, відомості про подію внесені до ЄРДР за фактом раптової смерті.

Водночас прокуратура розпочала провадження за статтею про перевищення влади або службових повноважень.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...