На Хмельниччині стався вибух через витік побутового газу (фото)

Вибух стався у багатоквартирному житловому будинку у квартирі на 2-му поверсі..

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Главком".

У Хмельницькій області у багатоквартирному житловому будинку стався вибух. Про це інформує регіональне Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Згідно із інформацією, повідомлення про вибух у двоповерховому багатоквартирному житловому будинку на Старокостянтинівському шосе, 19 надійшло до рятувальників 8 жовтня о 10:16.

Невідкладно на місце події прибув черговий караул рятувальників.

Вибух стався у квартирі на 2-му поверсі, попередня причина – витік побутового газу. Внаслідок вибуху пошкоджені двері та міжкімнатні перегородки у помешканні. На щастя, у момент вибуху у квартирі нікого не було, тож постраждалих не виявлено. Відкритого горіння внаслідок вибуху не зафіксовано.

Рятувальники ДСНС розчистили повалені конструкції та забезпечили безпечну роботу аварійних служб взаємодії для встановлення остаточної причини інциденту.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...