На Хмельниччині залишені без нагляду удома діти, влаштували пожежу, 3-річний хлопчик загинув (фото, відео)

ДСНС вкотре застерігає батьків.

Фото: Головного управління ДСНС в Хмельницькій області.

У Хмельницькій області сталася пожежа в приватному будинку. В результаті загинула 1 людина. 23 січня о 16:08 до рятувальників ДСНС надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Старий Майдан Деражнянського району. На місце події невідкладно прибув черговий караул 11 Державної пожежно-рятувальної частини м. Деражня.

Одночасно із гасінням пожежі рятувальники проводили пошуково-рятувальні роботи, адже за словами очевидців в будинку залишився 3-річний хлопчик. Згодом найстрашніші очікування підтвердилися – під час розбору конструкцій вогнеборці виявили бездиханне тіло 3-річного малюка.

Як з’ясувалося, батьки залишили без нагляду дітей удома, які через пустощі і влаштували пожежу.

ДСНС вкотре застерігає батьків – не залишайте дітей без нагляду, не ставте під загрозу їхнє життя!!!

ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...