На Київщині 9-річна дитина, за яку злочинці вимагали викуп, самотужки звільнилася з "полону" (подробиці)

Хлопчик проявив неабияку кмітливість і втік від викрадачів.

У Київській області в місті Біла Церква 30-річний чоловік і його спільник за попередньою змовою викрали 9-річного хлопчика і вимагали у родичів за нього викуп у 10 тисяч гривень.

Вчора, 29 січня, ввечері в Білоцерківський відділ поліції звернулася місцева пенсіонерка і повідомила, що у цей же день її онук пішов з дому грати у двір і зник. Крім цього, жінці підкинули записку з текстом: "Якщо потрібна дитина, то треба підготувати 10 тис. гривень до дванадцятої ночі". Правоохоронці відразу розпочали пошуки дитини.

Поліцейські встановили, що до скоєння даного злочину причетний 30-річний житель смт Гребінки Васильківського району. З'ясувалося, що чоловік обманним шляхом заманив хлопчика до себе додому, де разом зі спільником зв'язав його і силоміць утримував, вимагаючи від родичів за його звільнення викуп у 10 тисяч гривень. Однак, 9-річний хлопчик, коли зловмисники вийшли, сам звільнився з полону і на маршрутці повернувся додому.

Зараз правоохоронці затримали вимагача та його спільника за ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. За даним фактом слідчими Білоцерківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...