На Київщині з'явилося на світ жирафеня (відео)

Він народився маленьким - всього метр 60 см. Тепер він більше двох метрів, немов баскетболіст.

Йому півтора місяця, але він вже має понад два метри зросту та впевнено бігає, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Народився він наприкінці серпня в приватному зоопарку і сьогодні вперше прийняв гостей. Його поява стала справжньою подією, адже жирафенята у неволі народжуються вкрай рідко.

Власник зоопарку Михайло Пінчук розповідає, що з ім'ям для жірафеняті довго не морочився. Перебував в Сицилії, тому назвав малюка на честь мафіозі Віто Корлеоне, але на український лад.

Історію кохання батьків Віто ТСН розповідала два роки тому. Жираф Микола Степанович приїхав в Україну з Німеччини і засумував. Власники зоопарку вирішили, що потрібна наречена. З'ясували, до переїзду в Україну їх підопічний любив спілкуватися з тендітною чотириметрової Марі. Довго домовлялися, але домоглися, що жирафи стали сім'єю.

Вагітність тривала 15 місяців - завідувач парнокопитних Сергій Бурч весь цей час провів в очікуванні.

Вже скоро Віталіка покажуть людям - на його прогулянку глядачів запросять вже в найближчі вихідні.

Дорослим Віталієм він стане в півторарічному віці, коли зростання перевалить за 4 метри, а для цього він щодня підростає на три сантиметри.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...