На лідерів бойовиків "ЛНР/ДНР" чекають нові міжнародні санкції

Заступник керівника Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв повідомив, що проти нових власників українських підприємств в ОРДЛО можуть ввести точкові міжнародні санкції, через дії, які пов'язані з рейдерством.

На лідерів бойовиків «ЛНР/ДНР» чекають нові міжнародні санкції. Фото dt.uaЗа словами Єлісєєва, мова йде дійсно про захоплення, рейдерство з боку російської сторони, російських бойовиків, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

«Конечно, это рейдерство ни одной из цивилизованных стран мира не признается. Мы уже на сегодня имеем четкую позицию и стран-членов ЕС, и Соединенных Штатов Америки о непризнании — это первый этап. Второй этап — это введение точечных санкций против тех владельцев и тех компаний (в том числе, российских), которые могут в перспективе стать владельцами украинских предприятий. В-третьих, будут созданы такие условия, что эти предприятия фактически не смогут работать. Как следствие, будет безработица, они перейдут в упадок», — сказав він.

«Поэтому я хотел бы, чтобы эти российские сторонники и российские боевики сто раз подумали перед тем, как осуществлять этот абсолютно непонятный и абсолютно неконструктивный шаг», — додав Єлісєєв.

Як повідомлялося, 27 лютого ватажки терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» заявили, що вимагають до 1 березня зняти блокаду активістами окупованих територій. За їх словами, якщо блокада буде снята, то буде введено зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Бойовики оголосили, що перебудують всі виробничі процеси і орієнтують їх на ринки Росії та інших країн. У середу, 1 березня, бойовики заявили про «націоналізації» українських підприємств, розташованих на окупованому Донбасі.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...