На омлет до Макрона: Президент Франції обзавівся курником у Єлисейському палаці (відео)

Президентська резиденція обзавелася новим туристичним об’єктом.

Макрон і яйця. Фото: Фото: AFP/Thibault Camus

В Твіттері з’явилося кумедне відео з Єлисейського палацу, повідомляють Патріоти України.

У Єлисейському палаці, який є резиденцією президента Франції, з’явився курник. Про це йдеться на сторінці Єлисейського палацу. "Ви думали, що знаєте кожен куточок Єлисейського палацу? Відкрийте для себе курник та двох його мешканок: Маріанну і Агату!" - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють французькі ЗМІ, двох курок президенту Еммануелю Макрону подарували з нагоди сільськогосподарського салону у Парижі. На відео, розміщеному Єлисейським палацом, видно, як одну з курок знайомлять з лабрадором Макрона Немо, який виглядає при цьому досить наляканим.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...