На порятунок треба кошти: Родина із Жмеринки звернулася до небайдужих заради дитини (фото)

У хлопчика ДЦП, на реабілітацію потрібні кошти, яких у родини немає.

Микита Добровольський. Фото: Архів"Доброго дня. Ситуація реально критична. Допомога потрібна хлопчикові Микиті, йому 2,5 роки. Відмовили руки та ноги, діагноз ДЦП (дитячий церебральний параліч - ред.)", - написали у редакцію Патріотів України батьки хлопчика. Наводимо повний текст листа:

"Зараз потрібні кошти на реабілітацію в Центрі стимуляції мозку в Києві, вул. Порика 13б. Вартість курсу за два тижні (не повного курсу) 19 000 гривень. Курсів потрібно пройти не менше чотирьох, частковий результат центр гарантує (за відгуками батьків).

Вартість повного курсу становить 27 000 гривень за два тижні, не враховуючи проживання в Києві. Це приблизно від 2 500 до 5 000 гривень за курс.

За перший курс лікування поручився фонд: як тільки збере кошти - відразу перерахує. Це 19 000 гривень. На інші курси самі не зможемо зібрати гроші ні в якому разі. От і шукаємо можливості.

Проживаємо в місті Жмеринка Вінницької області, але майже завжди перебуваємо на лікуванні. Тому зустріч з малюком удома можлива лише за попередньою домовленістю.

Окрім коштів на реабілітацію, потрібні ще засоби на харчування малюка. Він на спеціальній дієті. Безглютеїновій. Такі продукти коштують у декілька разів дорожче, ніж звичайні.

Наприклад, 1 літр молока - не менше 30 гривень. Вівсянка - не менше 70 гривень за 400 грам при ціні звичайної 20 гривень. 300 грам макаронів - не менше 70 гривень. 500 грам рису - 70 гривень і таке інше. На ліки щодня йде не менше 100 гривень, і це, повірте, далеко не всі щоденні витрати.

Заробіток родини зараз дуже малий. Я підробляю, де тільки можу, але зароблені кошти не покривають навіть і 10-ї частини витрат. Дякую за розуміння".

096 121 69 83 Сергій

095 634 19 75 Таня

Картка ПриватБанку: 4149 4978 2065 4285
Отримувач: Добровольска Татяна Леонідівна (Анісімова) - мама

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...