На Прикарпатті родичі пацієнтки побили персонал лікарні (відео)

П’яному чоловіку здалося, що його дружині ніхто не буде надавати допомогу.

Нетверезий чоловік напав на санітара та охоронця лікарні. Фото: ЗМІ

У Калуській районній лікарні Івано-Франківської області родичі пацієнтки напали на персонал, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН. Чоловік побив санітара і охоронця, які нібито не поспішали надавати допомогу жінці, яка була без свідомості.

Поліція відкрила кримінальне провадження. За даними правоохоронців, принаймні один з нападників був сильно п'яний.

Постраждала санітар Тетяна Луцан розповіла, що на світанку двоє чоловіків і жінка привезли в лікарню родичку без свідомості, яка після святкування наковталася таблеток. Жінку поклали на носилки, перевезли в оглядову і викликали лікаря з реанімації.

На відео з камер спостереження можна простежити, що це зайняло не більше трьох хвилин. "У нас часом, як не можемо додзвонитися до реанімації, ми біжимо кликати лікаря. Я як раз вибігла з кімнати, щоб швидше було", - розповіла потерпіла санітар. Чоловік пацієнтки кинувся навздогін. "Він відразу почав бити. Хотів в живіт, я вивернулася, він потрапив в стегно", - розповіла жінка. Під час події відразу підбіг охоронець. Йому чоловік розбив ніс. Охоронець зараз на лікарняному і спілкуватися з журналістами не хоче.

Нападника на працівників лікарні немає в місті. Його брат, який теж був у лікарні і все бачив, розповів свою версію подій. Він стверджує, що медики зволікали з наданням допомоги. "Може, навіть півгодини нікого не було. І стояли ті чергові просто в коридорі, навіть не перевірили, дихала жінка", - сказав брат нападника. Він стверджує, що жінку-санітара ніхто не бив, а нібито тягнув за руку і ймовірно відштовхнув. Деталі інциденту з'ясовуватиме поліція.

Обурені родичі повернулися в лікарню і знімали персонал на камеру, погрожували "прославити" в соцмережах. Пацієнтка, через яку виник інцидент, через шість годин пішла додому. "Вранці її оглянув психіатр, дав відповідні рекомендації. Від цих рекомендацій потерпіла і її родичі відмовилися. І вона за бажанням була виписана додому", - повідомила заступник головного лікаря Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш.

Чи покарають чоловіка за напад на співробітників медустанови - поки невідомо. Однак, за даними журналістів, чоловіка на рік позбавлять водійських прав, а також він заплатить 10 тисяч штрафу за нетверезе водіння. Нападника зупинили патрульні після другого приїзду в лікарню. Рівень алкоголю в його крові перевищував норму в десять разів.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...