На річницю Вогнехреща у Києві планується провокація: кому вигідно і чим закінчиться?

На річницю початку боїв на Грушевського, відомих як Вогнехреща, замасковані під "громадських активістів" антиукраїнські сили - готують в Києві явну провокацію.

Справа в тому, що 19-го січня, о 14:00, на знаковій для Революціонерів та й всієї Української Нації Михайлівській площі, такий собі "Комітет 19-го січня" організовує мітинг "Проти ультраправого насильства та ксенофобії"... Можна було б припустити, що цей мітинг робиться 19-го січня тому, що цього дня у середмісті буде багато журналістів різних видів ЗМІ, і це піар такий, якби не одне але:
"Комітет 19-го січня", було створено на честь РОСІЙСЬКОГО лівого активіста та правозахисника Станіслава Маркєлова та журналістки Анастасії Бабуровой, які були вбиті російськими НАЦИСТАМИ, цього дня у 2009-му році в Москві.

Наведу текст їхнього маніфесту, аби ви зрозуміли ХТО САМЕ завтра планує провести цей відверто дискредитаційний захід, покликаний підірвати основи патріотичного виховання молоді, та вчергове розколоти суспільство, ще й під час національно-Визвольної Війни:

"Ніколи проведення акцій проти ультраправої ідеології не було настільки актуальним. Ультраправі визначають, чи мають права людини цінність. Політики розглядають праворадикалів як фактор зміцнення своєї влади. Націоналістична риторика заважає вирішувати проблеми України, адже розколює суспільство. Сильні праворадикальні рухи послаблюють країну та сприяють її ізоляції. Слід визнати, що демократії загрожує не лише агресія путінського режиму, а й агресія українських праворадикалів. Кожного, хто підійматиме ці теми, переслідуватимуть як агента Москви, навіть якщо ви згадуєте убитих у Москві російськими націоналістами правозахисника і журналістки. Частина терористів брали участь у розпалюванні війни на Донбасі з обох боків. Не треба заспокоювати себе тим, що трагічні події відбуваються далеко, адже резонансні вбивства в Україні залишились нерозкритими. Згуртоване громадянське суспільство і в Україні, і в РФ – це крок до унеможливлення актів терору та війни"... Повний текст тут: (https://www.facebook.com/events/1026949010770253/)

Все ясно? На їхню думку, праві винні в усіх смертних гріхах та ледь не злочинах проти людяності: це ми, виявляється, визначаємо цінність прав людини, це ми "розколюємо суспільство", це ми звинувачуємо всіх хто думає не так в тому. що вони "агенти Москви", (ну тут взагалі - АХАХАХА!), це ми послаблюємо країну та сприяємо її ізоляції, при тому як приклад толерантності та жертовності подається РОСІЙСЬКИЙ лівий активіст та російська ліберальна журналістка... Ну ви зрозуміли.

Якраз оцей маніфест і писався тими, хто сприяє ізоляції України, тими, хто намагається її розколоти та послабити, себто агентами Москви. Адже всі знають. що саме праві перейшли до рішучих дій під час Революції Гідності. спочатку на банковій, потім на Грушевського, під Профспілками та на Інститутській. Саме праві, першими взявши в руки зброю - пішли боронити країну та державність, і боронять досі, подекуди без пільг та привілеїв, в той час як такі от "за згуртоване громадянське суспільство" - або сіяли паніку в тилу. або оформлювали польську візу.

Праві сили Києва вже готуються зірвати цю антиукраїнську провокацію, передовсім на честь тих, хто поклав своє життя під час боїв на Грушевського: Сергійя Ніґояна (вірменина), Михайла "Локі" Жизнєвського (білоруса), та Романа Сеника - миротворця ООН в Югославії та Хорватії, аби не допустити наруги над їхньою пам'яттю та тим, за що вони віддали життя: за нову, сильну, європейську та Українську Україну.

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...