На Рівненщині звільнений за "законом Савченко" зек обікрав магазин

Крадіжку матеріальних цінностей скоєно в селі Тучин Гощанського району.

На Рівненщині звільнений за «Законом Савченко» зек обікрав магазин, повідомляють Патріоти України з посиланням на Західну Інформаційну Корпорацію (ZIK)

Як повідомили власкору IA ZIK у відділі комунікації поліції Рівненщини, вчора вранці до поліції надійшла інформація від власника магазину про те, що, прийшовши до закладу торгівлі, він побачив відхилені ґрати та розбите вікно.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідомі викрали з крамниці алкогольні напої та продукти харчування. За декілька годин працівники карного розшуку Гощанського відділення поліції встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 28 та 22-річний місцеві мешканці, життєвий шлях яких уже заплямований криміналом.

Старший із них відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки та розбій. Звільнившись із колонії за «Законом Савченко», перебував під адміністративним наглядом. Молодший за майнові злочини відбував покарання з випробувальним терміном.

З’ясувалося, що обоє чоловіків увечері, напередодні крадіжки, вечеряли у будинку 29-річного односельця. Коли ж оковита закінчилася, гості, прихопивши лом, пішли «на справу». А вже за деякий час повернулися із повними пакетами спиртного та їжі. Тож застілля продовжилося майже до ранку. Там поліцейські й розбудили захмелілих зловмисників. Із помешкання вилучили і викрадений товар.

22-річного молодика правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Стосовно його поплічника тривають слідчі дії.

На Рівненщині звільнений за «Законом Савченко» зек обікрав магазин

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Покровського та Торецького операційних напрямків - Костянтин Машовець

неділя, 1 вересень 2024, 8:04

1. Покровський напрямок... Очевидно, передові підрозділи 90-ї танкової дивізії (тд) противника, підтриманні окремими підрозділами 27-ї мотострілецької дивізії (мсд) 2-ї загальновійськової армії (ЗВА), а також його 114-ї окремою мотострілецькою бригадою...

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...