На що піде принц Гаррі заради коханої: Внук королеви Єлизавети готовий порушити сімейну традицію

Вже не вперше принц порушує сімейні традиції через герцогиню Сассекську.
Принц Гаррі і Меган Маркл / фото: gettyimages

Британська королівська сім'я вважається однією з найбільш консервативних, адже дотримується всіх традицій, запроваджених предками. Однак принц Гаррі може порушити сімейну ідилію, проігнорувавши славнозвісні Boxing Day shoot, інформують Патріоти України.

Щороку перед новорічними святами члени королівської родини відправляються на полювання у Сандрінгам. Однак, як повідомляють інсайдери The Daily Mail, відпочинок ймовірно пройде без принца Гаррі.

Причиною ігнорування сімейної традиції стала вагітна Меган Маркл, яка виступає проти насилля над тваринами. Герцогиня Сассекська свого часу відмовилась від носіння хутра та закликала всіх приєднатись до такої акції. Щоб не засмучувати свою дружину, принц Гаррі не приєднається до свого батька та брата на полюванні.

За словами інсайдерів, це не вперше внук королеви Єлизавети ІІ порушує сімейні традиції через герцогиню Сассекську. Така поведінка принца Гаррі вже встигла загострити конфлікт. Не на користь це і самій Меган, до якої можуть ставитись, як до загрози королівської ідилії.

"Вільям бачить в цьому ще один приклад того, що його брат відсторонився від сім'ї разом зі своєю новою дружиною",– зазначив інсайдер.

З часу одруження принц Гаррі дуже змінився. Так, на церемонії весілля близького друга Тома Інскіпа герцог Сассекський з дружиною першими покинули свято. Окрім цього, внук Її Величності змінив свій раціон, додавши більше вегетаріанських страв, та поповнив гардероб еко-брендами.




Джерело: Daily Mail
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Родичі теж не бідують: Ексначальник Самбірського районного ТЦК задекларував 6,4 млн грн, шість квартир та новий Lexus

вівторок, 19 березень 2024, 12:29

Колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич, звинувачений у набутті необґрунтованих активів, задекларував 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів, повідомляють Патріоти України. Зазначається, що Бабич та його род...

Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 11:59

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України. За даними росЗМІ, слі...