На Тернопільщині 13-річного хлопчика у зоопарку скалічив лев (відео)

Власники зоопарку пообіцяли компенсувати витрати на лікування, хоча певні, що хлопчик порушив правила безпеки.

Ілюстрація. Фото: Komotoz

У Тернополі 13-річного хлопчика скалічила левиця, бо він махнув рукою безпосередньо перед її кліткою рукою. Інцидент стався у міні-зоопарку у селі Торське на Тернопільщині, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Відео в інтернет виклала мама, яка була поруч. На кадрах видно, що хлопчик стояв за спеціальним огородженням, але підійшов до краю і опинився дуже близько до хижака. Спершу він розмовляв із твариною, а потім простягнув руку до ґрат.

Реакція левиці була миттєвою – вона вхопила дитину за кінцівку, у підлітка рвана рана передпліччя. Власники зоопарку пообіцяли компенсувати витрати на лікування, хоча певні, що хлопчик порушив правила безпеки. Працівники наголошують, що у вольєрі живуть три левиці, надмірної агресії за ними досі не помічали, а у випадку з хлопчиком у них просто спрацював інстинкт хижака.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...