На Тернопільщині вчитель та учень загинули прямо під час походу

​У вівторок, 20 червня, в Тернопільській області потонули 53-річний вчитель і 14-річний учень.

Патріоти України зазначають, що двоє вчителів та семеро учнів із Тернопільської області вирушили у трьохденний туристичний похід вздовж Дністра. Опівдні туристи зупинилися перепочити. Два хлопчики зайшли у воду.

За словами очевидця події Владислава Лазебніка, раптом каміння пішло у них із-під ніг, їх почало закручувати у водяний вир. Один із товаришів не міг плавати, йому намагався допомогти друг. Рятувати дітей кинувся і вчитель.

В результаті події вчитель та школяр пішли під воду, ще одного учня врятували рибалки. Поки тіла не знайшли. На місці нещастя працює слідчо-оперативна група.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...