"На этой неделе состоится два важных события", - Олег Пономар

Популярний блогер у щоденному огляді аналізує найважливіші події в Україні та світі.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Починаємо наш п'ятий і останній святковий тиждень. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"На этой неделе состоится два важных события.
В начале недели (сегодня) - визит в Киев нашего доброго друга и куратора Украины в уходящей Администрации США - Байдена. Джозеф привезет инструкции по дальнейшему взаимодействию с США. Цель - сохранить всё, что было сделано за эти три года.

И в конце недели (пятница) - вступление в должность нового Президента США. Всё, что я могу вам обещать после инаугурации , - будет нескучно и интересно. Трамп подвешен компроматом (внутри США и засвечена пока микроскопическая часть того, ЧТО есть на него - по моей информации с 31-го этажа) очень серьезным, он на очень горячей сковородке.

Но ни первое ни второе событие на этой неделе не отменяет того, что Украина должна делать то, что должна. Реформы, взаимодействие с МВФ, подготовка рынка земли, борьба с коррупцией, укрепление Армии, авиации, флота, силовых структур и тд.

От нас - помощь и участие в переменах. Холодная голова, вера в победу. Майте всі гарний тиждень".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...