"На этой неделе состоится два важных события", - Олег Пономар

Популярний блогер у щоденному огляді аналізує найважливіші події в Україні та світі.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Починаємо наш п'ятий і останній святковий тиждень. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"На этой неделе состоится два важных события.
В начале недели (сегодня) - визит в Киев нашего доброго друга и куратора Украины в уходящей Администрации США - Байдена. Джозеф привезет инструкции по дальнейшему взаимодействию с США. Цель - сохранить всё, что было сделано за эти три года.

И в конце недели (пятница) - вступление в должность нового Президента США. Всё, что я могу вам обещать после инаугурации , - будет нескучно и интересно. Трамп подвешен компроматом (внутри США и засвечена пока микроскопическая часть того, ЧТО есть на него - по моей информации с 31-го этажа) очень серьезным, он на очень горячей сковородке.

Но ни первое ни второе событие на этой неделе не отменяет того, что Украина должна делать то, что должна. Реформы, взаимодействие с МВФ, подготовка рынка земли, борьба с коррупцией, укрепление Армии, авиации, флота, силовых структур и тд.

От нас - помощь и участие в переменах. Холодная голова, вера в победу. Майте всі гарний тиждень".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...