"На ціннику, вазі і чеку - різна ціна на той же товар": Про те, як українців дурять у магазинах (фото)

В супермаркетах не можуть уніфікувати вартість товарів.

Цінник та чек. Фото: Фейсбук

Жителька міста Збараж помітила дивну річ в одному з супермаркетів: на ціннику – одна ціна, на вагах інша, а на чеку взагалі вибиває зовсім іншу суму, повідомляють Патріоти України. Про обман жінка розповіла в спільноті Політичний Збараж у Фейсбуці.

"Колібріс. Твій "економний" супермаркет.

Вже не вперше переконуюсь що він зовсім не економний, а навіть навпаки. І відбувається це через махінації із цінниками. Багато раз чула від інших людей, та й сама попадала в ситуації, коли ціна на ціннику і в чеку зовсім різна. Іти розбиратись немає сенсу, тому що вони як завжди скажуть, що ціни міняються, а їх працівники нібито не встигають переклеїти цінники. Також попадала на заморожені м'ясні продукти не першої свіжості, які явно заморожували і розморожували вже кілька раз.

Коли я зайшла до цього "магазину" купити кілька цукерків, то знову потрапила у таку ж ситуацію, і хоча сума не велика, але все одно неприємно. На полиці із цукерками стоїть ціна 9,99 грн. за 100 грам (вибачте за неякісне фото), коли я зважила цукерки, то вага видала цінник із ціною 52,00 грн за кілограм, на що я не звернула уваги бо поспішала, але коли мені пробили товар на касі, то вийшло що ці цукерки вартують 125,90 за кілограм. Зауважила це я вже вдома. Зранку перед роботою я забігла в "Колібріс" і запитала в чому справа: "Чому, власне, ціна на ціннику, вазі і чеку різна?". Мені відповіли що "Хтось збив вагу".

Я запитала про ціну знову, але мені відповіли тим самим: "Хтось збив вагу". Але до чого тут вага? Я не стала далі сваритись, бо по-перше не вмію, а по-друге ці панянки з "Колібріса" одразу відвернулись від мене і почали обговорювати свої особисті справи не звертаючи на мене увагу. Після роботи я зайшла в магазин знову, щоб переконатись, чи вони поміняли цінник на цукерках. І що ви думаєте? Нічого вони не поміняли.

Мені б дуже хотілося, щоб магазин в самому центрі Збаража мав кращу репутацію, а його адміністрація не забувала, що за такі дії наступає адміністративна відповідальність за ст. 156-1 КУпАП за порушення прав захисту споживачів, яка передбачає накладення штрафу", - йдеться в дописі.

В коментарях користувачі порадили звернутися у Спілку захисту прав споживачів та зробити запис в книзі скарг та пропозицій в самому магазині.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...