На всі випадки життя: Стало відомо, що подарували Порошенку у 2017-му

Президенту презентують переважно книги та сувеніри.

Петро Порошенко. Фото: ЕРА

Загалом за 2017 рік президент України Петро Порошенко одержав 74 подарунки, повідомляють Патріоти України.

Президент України Петро Порошенко отримав у подарунок три журнали з рецептами, книги "Холодці і заливні страви" і "Весела фізкультура", дорожні шахи, вишиту ікону, два свої портрети, а також малюнки з побажаннями від школярів у 2017 році. Про це йдеться у відповіді Адміністрації Президента на запит журналістів.

Зазначають, що загалом за рік президент отримав 74 подарунки. Від посадових осіб іноземних держав або міжнародних організацій у списку вказано тільки порцелянову статуетку "Лев" від прем'єр-міністра Баварії Горста Зеєгофера, книгу "Лист від сирійських дітей" від посольства Туреччини, а також календар, диск і сумку з логотипом 70-річчя Організації Об'єднаних Націй від представництва ООН в Україні.

У 2016 році, за даними Адміністрації Президента, на ім'я Порошенка надійшло 282 подарунки від Європейського союзу, 25 країн та їхніх посадових осіб або зовнішньополітичних відомств, зазначає агентство.

Серед отриманих президентом у 2017 році подарунків переважна більшість – книги, здебільшого від їхніх авторів, водночас одна жінка подарувала главі держави своє фото. У березні 2016 року в АП повідомляли, що за час президентства Порошенку вручили 77 подарунків, переважно – книги та сувеніри.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...

Ківалов наполегливо тягнув сюди "русский мир" і притягнув. У вигляді ракети, яка потрапила в його будинок, - Віктор Таран

вівторок, 30 квітень 2024, 12:14

"Як працює карма? Російська ракета прилетіла по Ківалову. Тому самому Ківалову, який останні чверть століття тягнув сюди "русский мир" у складі Партії регіонів", - пише політолог Віктор Таран на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти ...