"На всякий случай – оружия, визитки Яроша, пармезана и прочей запрещенки дома не имею": Бабченко попередили, що проти нього "шиють справу"

Журналіст зізнався, що вірить в серйозність цієї загрози.

Аркадій Бабченко. Фото: соцмережі.

Російський журналіст Аркадій Бабченко повідомив в Facebook, що згідно з даними його джерела, в ФСБ вирішили "зіпсувати йому життя" за його вислови в соцмережах, передають Патріоти України.

"Решено тебе серьезно подпортить жизнь. Давить могут всеми возможными способами, но операций по физическому воздействию, говорят, не планируется. Скорее всего, уголовку будут стряпать плюс "НТВ", "Лайф" и прочее дерьмо. Написали так: возможно все. Все, что угодно, в смысле", - процитував журналіст слова свого джерела.

Він зазначив, що вірить в серйозність цієї загрози. "Не знаю, что они там спланируют в итоге, но на всякий случай хочу написать – я в здравом уме и трезвой памяти, депрессией не страдаю, жизнерадостен и жизнелюбив, наркотиков, оружия, боеприпасов, детской порнографии, экстремистских текстов, визитки Яроша, пармезана и прочей запрещенки дома не имею", – підкреслив журналіст. Бабченко пояснив, що публікує ці загрози в якості тексту "превентивної гласності".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...