На висоті близько 3500 м: З'явилися деталі про розкішне весілля ведучого "Євробачення-2017" в Грузії

​Український шоумен Олександр Скічко та власниця готелю Fairmont Ліза Юрушева поділилися враженнями від свого весілля, яке відбулося 5 вересня в Грузії.


Про це передає JetSetter, повідомляють Патріоти України.

"Для цієї важливої події ми вибрали містечко Казбегі, що за 165 км від Тбілісі, на висоті більше 2 тисяч метрів над рівнем моря. Церемонія проходила ще вище - близько 3500 м. Це найвища точка на перевалі по шляху в Тбілісі. Нам дуже пощастило з погодою: в цей день передавали дощ із самого ранку, але ми всі не вірили, що він буде. Вірили не дарма: під час церемонії було сонячно! Хоча навколо нависли хмари і тінь, прямо над нами світило сонце. дощ почався вже після церемонії", - розповів Скічко.

На весіллі були присутні багато зіркових гостей, серед яких Тетяна Терехова, Алан Бадоєв, Тимур Мірошниченко, Наталія Стрільчук та Олексій Прищепа. На святі виступили Вахтанг Кікабідзе, Монатік і Макс Барських.

"Весільна церемонія відбулася через день після розпису в Тбілісі. Святкували вузьким колом, з піснями, танцями, в кращих традиціях грузинського застілля: три види хачапурі, м'ясо, величезна кількість гарячих страв", - поділився шоумен.

Відзначимо, що під час торжества Єлизавета змінила чотири сукні. Для офіційного розпису в Тбілісі вона вибрала коротке плаття Lanvin, а для урочистої церемонії - кутюрну сукню з обробкою ручної роботи Ersa Atelier. На весільній вечірці наречена була одягнена у вбрання ізраїльського бренду Berta Bridal, а в фотосесії на фоні гір з'явилася в лаконічному вбранні з відкритими плечима від Saint Laurent. Костюм для Олександра також обирала вона.

"Все було дуже круто, єдиний нюанс: ми планували свято на вулиці, але дощ і холод внесли свої корективи, довелося переміститися під дах. Це не завадило: ми веселилися, атмосфера була неймовірна. Зате під час церемонії, незважаючи на похмурі прогнози, було сонячно!" - розповіла дружина Скічко.

"Це сталося немов в одну мить. На наступний ранок ми прокинулися і зрозуміли, що все, казка закінчилася. Але, як то кажуть, хорошого потрохи..." - говорить Єлизавета.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...