На заході України вирують сильні снігопади (фото, відео)

У західних областях України стався транспортний колапс через снігопади та лавини.

Снігова "пастка". Стихія фактично паралізувала Закарпаття. Тут закриті для руху вантажівок всі перевали, а також: ділянка міжнародної траси Київ-Чоп, траса від міста Стрий, що на Львівщині і до межі Закарпатської області, дорога Львів-Самбір-Ужгород та інші. Повідомляє ДСНС на своїй сторінці у Фейсбук:

"Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків негоди на території Закарпатської області

4 січня через погіршення погодних умов (інтенсивні опади у вигляді снігу) на території Закарпатської області ускладнено рух транспорту на автошляхах державного значення, зокрема: М06 Київ – Чоп, Н13 Львів – Самбір – Ужгород, Н09 Мукачево – Рогатин – Львів, Р21 Долина-Хуст.

Станом на 17:00 4 січня на перевалах Закарпатської області рух великовагового транспорту обмежений. Транспорт, який рухається у зазначених напрямках, направляється до місць тимчасового відстою транзитного транспорту.

Рятувальники вже відбуксирували 50 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. На даний час робота по буксируванню транспортних засобів триває. Оперативна інформація уточняється.

За інформацією ВАТ ЕК «Закарпаттяобленерго» станом на 17:00 електропостачання у всіх населених пунктах відновлено."

Поліція скеровує водіїв до пунктів відстою великовантажного транспорту. На Львівщині на горі Погар через перебої з електропостачанням зупинилась канатно-крісельна дорога. 52 туристи просиділи на морозі майже годину, поки їх не познімали рятувальники. Більшість відрізків двох головних трас в межах Закарпаття нечищені та засніжені. Якщо спецтехніка і задіяна, то у вкрай малій кількості та виключно на перевалах.


За інформацією ДСНС, також на Закарпатті зійшли дві лавини. Інциденти обійшлись без жертв.

"Снігові маси зійшли на автошлях місцевого значення між населеними пунктами Нересниця та Ш. Луг Тячівського району. Внаслідок цього рух транспорту частково обмежений. Над ліквідацією працюють дорожні служби та рятувальники, "– йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, друга лавина зійшла на дорозі Колочава-Хуст між селами Вільшани та Мерешор. Снігова маса заблокувала чотири автомобілі, у яких перебувало близько 10 людей. Відомо, що вони змогли самостійно вибратись із заблокованих машин.





Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...