"На заміну п##арасу можуть обрати гея": Кандидат у президенти РФ отримав на горіхи (відео)

Передвиборча напруга в Росії зростає.

Фото: news29.ru.Похід в московський магазин за хлібом закінчився для мера Архангельська, потенційного кандидата на пост президента Росії, відкритого гея Олександра Донського побоями. Відповідне відео було опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Донський вирішив зняти відео про те, як купує хліб в магазині Германа Стерлігова, який забороняє відвідувати свої заклади громадянам з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

На відео можна побачити, як Донський виходить з лавки Стерлигова на Тверській-Ямській в Москві з пакетом хліба. Він зізнається, що постійно ходить в гомофобну лавку за продуктами. Але тут на записі з'являється перехожий, який зі словами "У сенсі, ти гей?", Починає бити політика по голові.

Відзначимо, що з 2005-2008 рік Донський був мером Архангельська. У 2016 році політик пообіцяв назавжди покинути політику, але в жовтні 2017 року він повідав про свою гомосексуальну орієнтацію і заявив, що буде балотуватися в президенти Росії.Відзначимо, що Донського в мережі величають королем трешу, а його відео сумнівного змісту піддаються критиці.Суперник Ксенії Собчак і Володимира Путіна на виборах президента Росії був одружений, у нього є двоє дітей.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...