На Житомирщині мамою стала 13-річна семикласниця

Найстаршою молодою мамою стала жінка, яка першу дитину народила в 49 років.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Начальник головного управління статистики у Житомирській області Галина Пашинська розповіла про демографічну статистику області за 2017 р., повідомляють Патріоти України з посиланням на zt.20minut.ua.

"Минулоріч наймолодшою мамою області стала 13-річна житомирянка, а інша - 40-річна жінка народила п'ятнадцяту дитину. З наймолодших мам – одна у віці 13 років, 14 – п'ятнадцятирічних, а 39 матерів народили дітей у 16 років, причому одна з них – уже другу. Найстаршими мамами області стали дві жінки у віці 49 років, які народили першу і третю дитину, три жінки віком 48 років, у яких народжені діти були відповідно другою, третьою та четвертою дитиною. А одна 40-річна жителька області народила п'ятнадцяту дитину", - повідомили в управлінні статистики.

Середній вік матері при народженні дитини становив 27 років. А серед чоловіків, що торік стали батьками, один був у віці до 15 років, 118 – у віці 15-19 років, а 25 – у віці 55 років і старше.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...