На злочин заради коханої

Причиною вчинку стало бажання зробити коханій дівчині подарунок, замість чого отримав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій»

17-річний юнак, погрожуючи ножем продавчині квіткової крамниці, забрав з каси всю виручку, особисті кошти жінки та її мобільний телефон. Таку поведінку хлопця у поліції розцінили як розбійний напад, покаранням за що може стати подорож за грати на найближчі дванадцять років, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Про розбійний напад, що стався в одному з квіткових магазинів м. Шостка, працівники поліції дізнались від 56-річної продавчині торгівельної точки. Жінка, зателефонувавши на лінію «102», повідомила, що невідомий зловмисник увірвався до крамниці та, погрожуючи ножем, забрав всі гроші, мобільний телефон, після чого втік.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що о 17:20 до магазину зайшов молодий хлопець, попередньо закривши лице шарфом та вдягнувши капюшон на голову. Раптово дістав ножа та почав погрожувати ним прадавчині, вимагаючи грошей. З каси зловмисник витяг 350 гривень та ще 100 - з гаманця жінки, а тікаючи, прихопив з собою і її мобільний телефон.

«Вжитими оперативно-розшуковими заходами, працівники поліції швидко встановили та затримали підозрюваного, - коментує начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей. – Ним виявився 17-річний студент одного з навчальних закладів міста. Хлопець з цілком порядної родини, вдома у якого, де він мешкає з батьками, правоохоронці вилучили знаряддя злочину – ніж, та речові докази, які свідчили про причетність його до скоєння цього злочину».

Зі слів юнака, причиною вчинку стало бажання зробити коханій дівчині подарунок, замість чого отримав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкція якої передбачає позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...