"Наче атомна бомба впала": Свідок розповів про ДТП у Кривому Розі, яка забрала життя 8 людей

Усі загиблі в цій аварії з одного металургійного комбінату. Їх ховатимуть коштом підприємства.

В Кривому Розі несуть квіти до місця страшної ДТП. Фото: ТСН

Автомобільна аварія в Кривому Розі вмить забрала життя восьми людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Восьмеро загиблих і понад два десятки потерпілих, четверо - на межі життя і смерті. Сталося це близько шостої ранку на перехресті в центрі міста. Уже відомо, що водій "Мазди" не поступився маршрутці, яка рухалася головною дорогою, а ту відкинуло на зустрічний автобус.

Взуття, яке вже нікому не знадобиться, кров на асфальті, приголомшені люди. На цьому перехресті смертельне зіткнення вмить обірвало життя 8 людей.

«Такий удар був, що я думав, що атомна бомба впала», - розповідає свідок події. Ще не було шостої ранку, світлофори в черговому режимі миготіли жовтим. «Мазда» з другорядної дороги вилітає на проспект і б'є маршрутку. Та вилітає на зустрічну і врізається в автобус підприємства, що якраз їхав за працівниками.

«Нісся з такою швидкістю! Я думав, що зараз тормозне. А він на повному ходу як дав! І все! Лежу, дивлюся багато трупів, одразу кров, лежать стогнуть», - каже постраждалий Сергій Яковенко.

Найбільшого удару зазнала саме маршрутка. Восьмеро пасажирів загинули на місці. Водія із вкрай тяжкими пораненнями заледве витягли рятувальники.

Загалом потерпілих двадцять одна людина. До лікарні їх уранці доправляли десятки швидких. Серед них троє з автобуса підприємства. Водій «Мазди» та його неповнолітній пасажир відбулися забиттями. Усі решта з маршрутки. У ній люди на роботу їхали навіть стоячи.

Кермувальника «Мазди» затримала поліція. Йому 67. На місці аварії він в оточенні адвокатів. Поліція журналістів не підпускає, розповідає, що чоловік має онкологічне захворювання.

Попередньо тверезий та нібито досвідчений водій, чому він так грубо порушив правила дорожнього руху, пояснив свідкам його син, що був на пасажирському сидінні. Вони поспішали на автовокзал, бо запізнювалися на автобус, кажуть у поліції. Уже вдень тут проводять слідчий експеримент.


Поліція встановлює загиблих. Водночас деякі сайти вже почали публікувати списки жертв автотрощі. І завчасно "поховали" киянина Олександра Махінова. Його фото з чорною стрічкою розмістили серез світлин загиблих, хоча насправді чоловік у цей час був за півтисячі кілометрів звідси, повідомила телефоном його дружина.

«Він мені сказав, що йому дзвонили друзі, які бачили його фотографію з чорною стрічкою. Я просто не можу зрозуміти - як у Кривому Розі? Він там ніколи не був», - каже дружина.

Усі загиблі в цій аварії з одного металургійного комбінату, каже керівник відділу. Їх ховатимуть коштом підприємства. У середу в місті жалоба. І в цей же день обиратимуть запобіжний захід водієві легковика. Він може потрапити за ґрати на 10 років.

Зараз дорогу вже відкрили. Люди несуть на місце аварії квіти і свічки. Люди не стримують сліз.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...