"Надя Савченко ніколи не сиділа в російській в'язниці" - Андрій Лозовий (відео)

Є всі підстави вважати, що нардеп Надія Савченко насправді не сиділа в російській в'язниці. Її висновок - лише спектакль, який зрежисували в Москві.

Про це повідомив депутат Радикальної партії Андрій Лозовий в Facebook.

«Рано чи пізно це мав хтось сказати вголос. Є всі підстави вважати, що Надія Савченко насправді не сиділа у в'язниці, а все це був спектакль, зрежисований у Москві.

Вони, на жаль, змогли нас обдурити і нашими ж руками зробити з нею героїню-мученицю. Щоб тепер вона доносила ті тези, які їй диктує її куратор Медведчук та його кремлівські господарі.

1. Зверніть увагу на її колір шкіри після її нібито виходу з тюрми. Будь-яка людина, яка перебувала за ґратами підтвердить вам, що таким природнім і здоровим він бути не може в принципі. Людина, яка сидить навіть у відносно нормальних умовах, все одно, недоотримує сонячне світло і відповідно вітамін Е. Внаслідок цього шкіра патологічно бліднішає - і проходить це досить довго.

2. Трансляції судових засідань, які давали можливість подавати Савченко як героїчну мученицю. Щодо інших в'язнів Кремля - проводити трансляцію ніхто не дозволяв. Хтось бачив трансляції судів над Миколою Карпюком, Стасом Клихом, Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком та іншими? Так отож.

3. Відео з камери - не аргумент. Таке відео можна зняти за годину.

Думаю, її тримали десь у санаторії або на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди, щоб виконувати дії цього спектаклю і героїзувати Надію Савченко в очах українців і міжнародної спільноти.

Тепер - продовження театральної постановки. Надія зриває маску і переконує світ у тому, що війна на Донбасі - це внутрішній конфлікт, а не російська агресія проти України. А це головна теза московської пропаганди на інформаційному фронті.

В ефірі зі мною була її сестра Віра Савченко. На абсолютно чіткі аргументи реагувала відвертою істерикою. По Фрейду: "я в Росії теж в розшуку, але їздила туди на суди..". У мене все.», - підкреслив Лозовий.





Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...