"Надія Безнадійним": Чудотворна ікона зцілює від безпліддя та алкозалежності

Чудотворна ікона Матері Божої «Надія Безнадійним» вже давно відома далеко за межами Чернівців.

Вона перебуває у катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ, передають Патріоти України.

У липні ікона отримала ще й особливий статус: Папа Римський надав їй повний відпуст. Тобто з цього часу всі, хто молиться перед образом, отримуватимуть прощення гріхів. Відпуст надаватиметься всім людям, які каються у гріхах, прийдуть до сповіді, приймуть святе Причастя та відвідають як паломники чудотворну Ікону Чернівецьку.

Ікона «Надія Безнадійним» прославилася завдяки тому, що допомагає жінкам, які не можуть народити дітей. Вона ощасливила не одне подружжя народженням довгоочікуваної дитини.

«У нас десять років не було дітей, але коли почала молитися до Пречистої Богородиці, то через деяких час завагітніла», – розповіла Надія Іваніцька з Івано-Франківської області.

«Молилась вдома до Чудотворної ікони, коли не могла знайти роботу. Молилась і не вірила, що станеться диво, і воно сталося,– розповідає Оксана Павлик із Прикарпаття. – Наступного дня до мене зателефонував роботодавець і сказав, що є робота».

«Лікарі сказали, що не зможу мати дітей. Чоловік дуже хотів сина. Я плакала від розпачу, спостерігала за іншими дітьми. Свекруха принесла із церкви тоненьку книжечку і просила молитися. Матір Божа через місяць подарувала мені сина Назара», – зізнається Надія із Львівщини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...