Награда за предательство: Лорак похвасталась очередным достижением в России

Ани Лорак похвасталась очередным достижением в России. На этот раз украинская певица победила в номинации "Певица года" музыкальной премии MusicBox 2016 года.

"Спасибо Music box! Спасибо всем, кто голосовал за меня. Победа в номинации "Лучшая певица" — это результат работы нашей команды, а еще ваши сердца, которые бьются с нами в унисон на протяжении многих лет. Спасибо!"

Четвертая "Реальная премия MusicBox" назвала лучшего исполнителя года 17 ноября. Церемония вручения наград состоялась в Москве в концертном зале Crocus City Hall. Кстати, "народные" Лорак и Повалий снова развлекли публику в Москве.



Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...

Експерт розповів, чи можна бюджетно відпочити в Монако

вівторок, 16 квітень 2024, 21:30

"Бюджетно" і "Монако" – це не ті слова, які зазвичай зустрічаються поруч одне з одним, враховуючи, що в крихітному князівстві на Лазурному березі мешкає більше мільярдерів на квадратний метр, ніж деінде ще у світі. Проте в цьому місці, повному грошей, ...