"Найгірше живеться тхорам, ніхто на свята не шле телеграм": Жадан про фейкові питання для терориста Захарченка та його "радника" Прілєпіна

Письменник прокоментував так звану "пряму лінію з жителями України", яку начебто провів ватажок "ДНР".

Захар Прілєпін і Олександр Захарченко. Ілюстрація:http://gordonua.com/

Ватажкові "ДНР" Олександру Захарченку під час "прямої лінії з жителями України" російський письменник-терорист Захар Прілєпін зачитав фейкові питання нібито від українського письменники Сергія Жадана. Про це йдеться на сторінці в Facebook самого Жадана, передають Патріоти України.

"Фейкова лінія з фейковим «главою»

Для чого вони це роблять? Що намагаються компенсувати таким чином? Відсутність інтересу до власних персон? Небажання людей говорити з ними? Для чого Прілєпін тулить своєму босу фейк, нібито від нашого імені, а бос, очевидно знаючи, що це фейк, усе одно його коментує? Дивні пасажири, дуже дивні. У мене є дитячий вірш про таких:

Найгірше, звісно, живеться тхорам:

ніхто на свята не шле телеграм.

Але вони не сидять у журбі

і шлють телеграми самі собі.

Отримують їх на пошті, радіють.

Але не читають. Тому що не вміють. Самі пишуть листи, самі на них відповідають. Адресанти, блін", - прокоментував український письменник.

Він розповів, як звучало фейкове запитання і як на нього відповів Захарченко.

"Питання: - Захарченко, понимаешь ли ты, что политическая твоя карьера в лучшем случае закончится на скамье подсудимых? Но даже если ты этого не понимаешь, а веришь в свою иллюзорную победу, сможешь ли ты ответить нам, украинцам, на простой вопрос: что ты сделаешь с украинской культурой и литературой в частности? Будут ли продаваться книги на украинском языке? Или вместо везде будет лежать и навязываться тотальный Захар Прилепин? - Составили ли вы, сепаратистские сволочи, чёрные списки украинских писателей и журналистов?"- написав Жадан.

У відповідь на це Захарченко заявив, що в "ДНР" "підтримують всі національні культури, включаючи українську". Крім того, ватажок "республіки" звинуватив Жадана та іншого українського письменника Юрія Андруховича в "процессе расчеловечивания жителей Донбасса и вкладе в разжигание ненависти к "ватникам" и "колорадам".

Крім того, Захарченко заявив, що сумнівається в тому, що українські письменники зможуть конкурувати з письменниками "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...