Наймодніший Санта (відео)

На одному з гірськолижних курортів з'явився Санта-Клаус, який замість звичних саней і оленів скористався дроном, який прикрашений відповідно, з вогниками.

Звуть цього Санта-Клауса Кейсі Нейстат і він звичайний блогер з Північної Америки. Американець зумів створити масштабний дрон, якому під силу підняти в повітря дорослу людину.

Сама ідея давно реалізовується, але в контексті Нового Року та Різдва, мабуть, вперше.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...