Найстаріший аеропорт України "Київ" у травні закриють на ремонт

Всі польоти, які раніше обслуговував міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни), в цей час обслуговуватиме міжнародний аеропорт «Бориспіль»

У зв'язку із запланованим капітальним ремонтом злітно-посадкової смуги з 14 по 24 травня аеропорт "Київ" (Жуляни) буде закрито. Про це УНІАН повідомили у прес-службі міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни), інформують Патріоти України.

«Ця зима була дуже складною через метеоумови, з перепадом температур, крижаними дощами і відлигою. Все це позначилося не тільки на стані автомобільних доріг, а й на стані ЗПС», - зазначається в повідомленні.

За даними прес-служби, всі польоти, які раніше обслуговував міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни), під час ремонту ЗПС обслуговуватиме міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Для координації дій у зв'язку з підготовкою до капітального ремонту, роботи з авіакомпаніями, пасажирами, підприємствами, а також для суворого виконання плану проведення ремонтних робіт в аеропорту створено оперативний штаб, йдеться в повідомленні.

Аеропорт "Київ" (Жуляни) є одним з найстаріших аеропортів України і працює з 1924 року. Аеропорт обслуговує внутрішні і міжнародні цивільні рейси, а також рейси бізнес-авіації. Аеропорт "Бориспіль" - найбільший в Україні міжнародний аеропорт, що забезпечує 68% усіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника - авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...