Найвідоміший трансвестит Європи зізнався, що є носієм СНІДу

Переможниця "Євробачення" була змушена розповісти свою таємницю через погрози колишнього друга, який знав про хворобу.

Австрійський співак Том Нойвірт, відомий під сценічним псевдонімом Кончіта Вурст, оголосив, що у нього нього позитивний ВІЛ-статус. Про це Том, якого також називають «бородатою жінкою», написав у Instagram, інформують Патріоти України.

Вірус імунодефіциту людини був виявлений у 29-річного артиста вже давно. За словами

співака, він не збирався говорити про це публічно, але його змусив колишній бойфренд, який погрожував, що оприлюднить цю приватну інформацію.

«Сьогодні настав той день, коли мені прийшов час позбутися від дамоклова меча на все життя: я багато років володію позитивним ВІЛ-статусом. Це не має ніякого значення для суспільства, але мій колишній друг загрожує мені, що розповість про це громадськості. Я нікому не дам права в майбутньому лякати мене і надавати таким чином вплив на моє життя », - написала Вурст.

У 2014 році Нойвірт прославився, вигравши міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» в Копенгагені з піснею Rise Like a Phoenix.

Кончіта Вурст співала перед Європарламентом, а також в віденському відділенні ООН. І заявляла про своє бажання зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним, щоб обговорити з ним питання толерантності.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...