Наїзд на пішоходів у Москві: Внаслідок ДТП постраждав українець

Автомобіль таксі врізався в натовп перехожих.

В Москві таксі врізалося в натовп пішоходів. Фото: glavcomУ центрі Москви біля Гостинного двору таксі врізалося у натовп людей. Внаслідок аварії постраждали вісім людей, серед них - два громадянина Мексики, повідомляють Патріоти України.

Серед постраждалих є один українець. «Два громадянина Мексики, один - України і дві громадянки Росії госпіталізовані у ДТП на Ільїнці», - сказав співрозмовник агентства.

За даними ЗМІ, семеро постраждалих перебувають у задовільному стані, одна жінка - у стані середнього ступеня тяжкості. «Всіх постраждалих у цей час госпіталізують у медичні заклади міста для проведення діагностики та надання медичної допомоги», - додали в прес-службі.

У поліції заявили, що водій не впорався з керуванням. Зокрема, у районі будинку номер 4 на вулиці Іллінка автомобіль врізався в дорожній знак, після чого в'їхав у натовп людей.

Раніше повідомлялося, що у центрі Москві на вулиці Ільїнка 5/2 автомобіль служби таксі в'їхав в натовп пішоходів. Внаслідок ДТП постраждали семеро людей. Водій таксі затриманий, він - громадянин Киргизстану.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...