Найзворушливіша фотосесія маленьких близнюків: Батьки вирішили таким чином зберегти пам'ять про помираючого синочка (фото, від яких навертаються сльози)

Вільям народився живим, і провів разом з сім'єю 11 днів. "Це були найщасливіші 11 днів мого життя", - сказав батько дітей...

Без сліз такі історії читати неможливо. Діти не мають помирати на очах у своїх батьків. Може, саме такі історії хоч трохи навчать нас любові та розумінню? Вірніше, не навчать, а відкриють у серцях те, що в них сховано з дитинства - почуття добра і співчуття...

Американка Ліндсі Брентлингер довгий час не могла завагітніти. В кінці 2016 року їх з чоловіком найбільша мрія здійснилася – вона народила двійню Вільяма і Рейган. У одного з малюків функціонувала тільки права сторона серця.

Подружня пара знала про можливі ускладнення до народження дитини. На 23-му тижні вагітності лікарі повідомили їм, що хлопчик, можливо, народиться мертвим, або з відхиленнями. Однак Ліндсі і Метью сподівалися на диво, передає boredpanda.com.

Вільям народився живим, і провів разом з сім'єю 11 днів. "Це були найщасливіші 11 днів мого життя", - сказав батько дітей Метью. Пара вирішила зробити сімейну фотосесію, щоб короткі миті життя малюка залишилися в пам'яті назавжди.

"Я плакала, коли перший раз розглядала фотографії. Я і зараз часто плачу. Вони такі красиві, і Вільям прекрасний. На деяких знімках він не спить і дивиться на світ своїми величезними очима. Це те, що ми будемо пам'ятати завжди", - розповіла Ліндсі.

Опублікував: Церковний Цинік

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...