"Наочна демонстрація": У Вінницькій області поліцейський випадково підстрелив колегу в школі (відео)

Правоохоронці на відкритому уроці показували дітям методи самооборони.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У селі Рубань Вінницької області капітан поліції поранив лейтенанта на очах у сорока учнів під час відкритого уроку, де правоохоронці мали розповідати про особливості своєї роботи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Один з поліцейських був нападником, а інший показував дітям, як захиститися від ножа. Останній повалив колегу на підлогу і за мить пролунав постріл, куля потрапила постраждалому в живіт. Чоловіка госпіталізували.

Гільза пролетіла за кілька метрів від вчителів та дітей, які не одразу зрозуміли, що постріл був справжнім. Капітана поліції відсторонили від служби.

"Постріл був здійснений з необережності, через порушення інструкції з безпеки при поводженні зі зброєю, з його бойової зброї, яка була при ньому, тому що працівник поліції отримав дозвіл для супроводження цих зразків зброї до школи", - повідомила Анна Олійник, речник Нацполіції у Вінницькій області. Зараз у поліції проводять службову перевірку. Винуватцю загрожує до двох років обмеження волі.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...