Напевно, через надлишок вільного часу: Вчені з'ясували секрет гарного селфі

Схоже знані жартівники, британські вчені, відтепер мають гідних конкурентів - австраліських вчених.

Фото: zhodinonews.by

Відповідне дослідження провела спеціаліст з когнітивної психології і когнітивної нейробіології, професор мельбурнського Університету Ла Троб доктор Анукка Лінделл, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вона переглянула 2000 селфі, зроблених двомастами користувачами соцмереж. Виявилося, що 53,17% вважають за краще підставляти для селфі ліву щоку, а не праву. Праву підставляють 46,83%, тобто меншість.

Тобто це коли вдарили по лівій щоці, то підставляють праву. З селфі це правило не працює абсолютно (ред.). І це при тому, що лише 10% з опитаних були лівшами, тобто тримати телефон лівою рукою (як часто відбувається при "лівих" селфі) зручно було лише 10% учасників.

Доктор Лінделл пояснила феномен "лівих" селфі тим, що такий ракурс робить обличчя більш худим, "емоційно відкритим і виразним". А ось селфі, у яких на передній план виходить права щока, позбавлене схожих характеристик. Отже, будемо сподіватись, поганих самчиків ми більше не побачим. Низький уклін працьовитим австралійським вченим.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...