Напій здоров’я: Науковці розповіли, що потрібно пити для захисту організму

Вишневий сік сприяє кращому сну та знижує рівень холестерину в крові.

Вишневий сік. Фото: ЗМІ

Американські вчені виявили, що вишневий сік може захистити організм від безлічі захворювань, повідомляють Патріоти України з посиланням на Країну Здоров’я.

Окрім цього, цей напій чудово покращує апетит та нормалізує нічний сон. Науковці з США встановили, що вишневий сік може знижувати рівень холестерину в крові, скорочуючи при цьому ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

До того ж, цей напій сприяє позбавленню від зайвих кілограмів. Вишневий сік також допомагає в поліпшенні загального стану. Відповідні дослідження проводилися на гризунах, а також на людях.

Вчені пояснюють це великим вмістом антиоксидантів у ньому. Вишня містить безліч вітамінів, в тому числі А, С, В1, В2, РР. У складі цієї ягоди є також важливі мікроелементи, в тому числі йод, залізо, а також фосфор і кальцій. Такий сік зможе сприяти кращому сну, а також позбавить від безсоння.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...