Нардеп Лещенко заявив, що колапсом в Солом'янському суді займався багатий суддя

У Ярослава Головачова є мільйонні доходи, десятки квартир, земельні ділянки і величезна вілла на Кіпрі

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що за колапсом в Солом'янському суді стоїть ніхто інший, як одіозний глава Апеляційного суду Києва Ярослав Головачов. Цей служака феміди має без перебільшення шикарні апартаменти як в Україні так і в Європі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗМІ.

Так у Ярослава Головачова і його сім'ї також є сім земельних ділянок в Київській області. Голова Апеляційного суду Києва Ярослав Головачов подав електронну декларацію за 2015 рік, в якій вказав сім квартир в столиці, сім земельних ділянок на Київщині, а також зарплату в 227 тисяч гривень.

Так, у Головачова 50% власності в квартирі в Києві площею 120,7 кв. м. Ще одну квартиру в 120,7 кв. м з безкоштовним правом користування задекларувала його дружина - Анастасія Головачова. Квартира площею в 38,7 кв. м з "іншим правом користування" також задекларована дружиною судді.

Ще чотири квартири в столиці (дві - площею 38,7 кв м кожна, ще дві 120,7 кв. м кожна) декларуються синами глави суду Мироном і Мирославом. У власності Ярослава Головачова дві земельні ділянки в Київській області - площею 2509 кв. м в Іванківському районі і площею 820 кв. м в Бориспільському районі. У власності дружини судді також знаходяться земельні ділянки в Київській області: площею 820 кв. м - в Бориспільському районі площею 2,7 тис. кв. м і 2,492 тис. кв. м в Сквирському районі.

У Києво-Святошинському районі дружина Головачова володіє ділянкою в 1,12 тис. к м. Голова суду вказав в декларації ще одну земельну ділянку - в Бориспільському районі площею 1,5 тис. кв. м, власником якої є Микола Скалан. Дружина судді задекларувала нежитлове приміщення в столиці площею 50 кв. м. У власності голови Апеляційного суду Києва - автомобіль Тoyota Camry 2015 року випуску вартістю 767 тис. гривень, дружина судді володіє автомобілем Audi 6 2009 року випуску.

Крім того, Анастасія Головачова володіє корпоративними правами АТЗТ Ятрань в розмірі 30% акцій. У доходах суддя вказав зарплату за основним місцем роботи в розмірі 227 тисяч гривень.

Дохід його дружини від "зайняття незалежною професійною діяльністю" склав 29,4 тисяч гривень. У декларації також вказано дохід від відчуження нерухомого майна в розмірі 127,4 тисяч гривень. На рахунках в банківських установах у Ярослава Головачова знаходиться 1,26 тисяч євро і 180 тисяч гривень. На рахунках дружини судді - 2,405 тисячі євро і 10 тисяч доларів.

Опублікована раніше в ЗМІ інформація про придбання заступником голови Апеляційного суду м.Києва Ярославом Головачова особняка вартістю 4 мільйони євро в м Ларнака (Кіпр) отримала офіційне підтвердження.

За інформацією, наданою компанією Helios Real Estate Group, Ярослав Вячеславович Головачов дійсно придбав розкішну віллу з басейном на морському узбережжі Ларнаки. Операція була закрита в березні 2015 року.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...