Нардеп Олена Шкрум розповіла, як Абромавічус висміяв Яценюка

У гучні заяви голову уряду давно вже ніхто не вірить, особливо ті, хто з ним працює.

Арсеній Яценюк. Фото: www.reporter.com.ua.

Нардеп з фракції "Батьківщина" Олена Шкрум розповіла про те, як міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, який раніше подав у відставку, відреагував на слова прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про те, що Абромавічус тепер знаходиться під його особистим захистом. Про це Шкрум написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вчера встречались с Айварасом Абромавичусом. Говорили о плане действий по перезагрузке правительства, задали непростые вопросы относительно госпредприятий, внутренней кухни правительства, "контактов" с людьми Мартыненко и Кононенко.Рассказали Айварасу об эмоциональном выступлении Арсения Яценюка в Раде, когда последний заявил, что Айварас теперь "под его личной защитой", - пише нардеп.

"Айварас не сдерживал смеха. У премьера, бесспорно, талант переворачивать ситуацию с ног на голову и перекладывать ответственность на других, но одно плохо: никто уже ему не верит, да и кто хоть раз смотрел "час вопросов", заседание правительства или лично общался с Арсением Петровичем - все прекрасно понимает про его отношения с министрами, его манеру общения, его командный дух и "защиту", - іронізує Олена Шкрум.

Подібну заяву Яценюк зробив 5 лютого на пленарному засіданні парламенту під час години запитань до уряду. Тоді глава уряду сказав, що не потерпить політичного тиску на міністрів, а також додав, що Абромавічус знаходиться під захистом його фракції і уряду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...