Нардепи вимагають від голови Солом'янського суду самоусунення від виконання службових обов'язків

Від голови суду Солом'янського району Києва Людмили Шереметьєвої група народних депутатів вимагає самоусунення, через порушення посадових обов'язків.

Нардепи вимагають від голови Солом'янського суду самоусунення. Фото www.umoloda.kiev.uaПро це повідомив народний депутат Сергій Лещенко на імпровізованому мітингу біля будівлі суду вночі в понеділок в Києві, передають Патріоти України із посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні ми (депутати з групи "Єврооптимісти") підготували ... заяву про злочин щодо дій голови суду Солом'янського району міста Києва пані Шереметьєвої, яка вчора за вказівкою Грановського, а фактично за вказівкою Порошенка, саботувала правосуддя і зробила все можливе ..., щоб Насіров міг вільно залишити територію спочатку суду, а потім України", - сказав він.

За словами Лещенка, заяву буде передано керівнику Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику у вівторок.

Нардеп нагадав, що Шереметьєва в неділю самоусунулася і не виконала свої посадові обов'язки - не призначила чергового суддю для розгляду клопотання захисту Насірова про відвід судді Олександра Бобровника, який вів засідання про обрання запобіжного заходу відстороненому голові ДФС.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...