"Нарешті ми дочекалися, що всі бойові підрозділи нагороджені почесними іменами. Тепер можна нагороджувати навчальні заклади" - волонтер Донік

Нарешті ми дочекалися того часу, коли у нас все рівно. Всі бойові підрозділи нагороджені почесними іменами. Всі тилові підрозділи, які відправляли в зону АТО своїх людей так само. Тепер можна нагороджувати почесними іменами і вручати бойові прапори навчальним закладам. І їх стали нагороджувати.
Наприклад, Військовий інститут телекомунікації та інформатизації. Імені героїв Крут. Ну круто ж.
Нагородили, до речі, або старим прапором зі старої емблемою, або на новому вишили стару емблему. Але це дрібниці, всього якихось 25 000 гривень з бюджету. Перероблять. Можна навіть кілька разів. Головне, що після всіх воюючих бригад, в яких втрати вбитими йдуть на сотні, а поранених на тисячі, стали нагороджуватися інститути. Я ж правильно зрозумів? Всі ж бойові частини нагородили?
У бойових підрозділів своя війна. На якій вони захищають Україну. У адміністрації президента своя війна. Зі здоровим глуздом. З армією. З рейтингами президента. З майбутніми виборами.
Для довідки. За інсайдерською інформацією з АП, виявилося, що в АП були готові документи на нагородження декількох бойових бригад і на Покрову, і на день ЗСУ і на день Сухопутних військ. Потрібно було просто затвердити у президента, підготувати указ, зробити наказ, відшити прапори і все. У нас було б мінімум 6-8 бойових бригад з новими УКРАЇНСЬКИМИ бойовими прапорами, нагороджені почесним найменуванням. Але.
Але клерки тупо забули про це. Тому що це випадає з кола повсякденних справ. І коли згадували, то просто відкладали "на потім". А потім і зовсім забили.
Тому що наплювати. Тому що це така дрібниця. Тому що немає у них війни. Всі бачили на шикуванні нацдружіни хоругви? Так ось це ідеологія. Ось там хтось працює.
Знаєте, дивлюся останнім часом на те, що відбувається навколо і просто хочеться плюнути на все і поїхати. У село. Вирощувати якесь бадилля, щоб на життя вистачало. Або за кордон.
Щось у нас стрімко, всіх, почало "попускати" і засмоктувати в трясовину, яка була до 14 року. Ну майже всіх. Крім тонкої червоної лінії, яка зараз в окопах на передовій, яка створює у чиновників ілюзію безпеки і миру.

І для тих хто не в курсі - в адміністрації президента вже місяць лежить повний пакет документів на присвоєння 93 ОМБр почесного імені "Холодний Яр". З повним історичним обґрунтуванням і готовими матеріалами. Нагородження планувалося на 29 січня. Наразі не відомо якого року.

Опублікував: Роман Донік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...